Во Ваикики имаат убави јакни ама не знам како се со цена сега. Имам две јакни од Ваикики многу ефтино купено а многу топлат. Ако можеш да почекаш уште месец, после нова година сите ќе имаат попусти.
Девојки хелп, Ми требаат исти вакви штикли каде да најдам да се со таква тенка штикла од позади ама права?
Фустанов многу ми се допаѓа, но страната е од Прилеп, го видов истиот модел во друга боја на страна од Штип. Имам специфична градба и не ми стои сѐ, не ми се нарачува онлајн, па дали некој има видено ваков или сличен модел во Скопје? Исто така доколку знаете некои бутици со не толку свечени фустани, но сепак пристојни и со пристојни цени (до кај 2000) ако може да ми предложите.
Каде да купам во Скопје вакви? верувам дека ќе можам да издржам неколку часа ,инаку на никаква штикла не успевам повеќе од еден час... Препорачајте вие што имате проблем со болки од штикли каде купувате нека се и 3000 ден само да се добри ...
Има на beosport само не се moon boot исто мислам на спорт вижн дека имаше поефтини беа мислам, провери
I'ma vo cotton, samo ne se sekavam Dali vo ramstor Ili ist gejt gi vidov I'ma vo mymoda butikot vo Skopje
Каде да најдам убав ранец за патување кој e горе/ доле со димензиите кои ги бара wizz air и кој собира доста работи?
ако сакаш квалитетен ранец https://dropin.com.mk/kategorija/backpacks/page/2/?lang=en ,малку се скапи но доста квалитетни. ако не сакаш строго ранец,торбици со истите виз димензии имаш во турска чаршија.по 500-600 се.
Види во Biana shoes во Ист гејт, има нешто слични модели. Таму носат од од Tamaris, тие се доста удобни штикли.