Провери во Манго, Котон. Јас во котон најдов многу убав сличен, само без толку голема крагна/јака (како и да се вика тоа напред). А долги им се моделите во котон, јас на попуст го зедов 2500.
кажете онлајн продавници со нормални цени не барам нешто фустани и за дотерување онака да разгледам нешто, маици, џемпери
Imoda.mk Modish Jet Set boutique Iveri (imaat online pluse prodavnica u centar) Butterfly premium butik
Кај да најдам убава и модерна зимска јакна да ме топли(многу сум зимурлива), и да е лесна за носење.. имам една од new yorker лани ја земав, потешка јакна во живот немам носено. Рамената и грбот ме болат кога ја носам мислам дела 6 кг тежи.. ужас
https://instagram.com/fransa.boutique?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== Јас од тука зедов. Гледам немаат слики, барем во последните објави што ги ѕирнав, пиши им, верувам ќе ти сликнат што имаат во продавницата. Имаше барем 5 различни модели.
Здраво, каде може да се најде ваква бунда? Не е оргинал крзно, оваа конкретно е од Манго ама ланска колекција. Некаде некој да видел сега па да ме упати? Фала
Здраво! Дали некој знае каде можам да најдам термо хеланки или хулахопки сигурно знаете за што зборам ептен се популарни.
На фб страната на ,,Miror boutique,, туку што ми излезе објава ,во која имаше два модели на фустани со виолетова боја.