Од Велес кога бев на гости, непланирано, и правев друштво на братучедка ми, не знам како се викаше бутикот, знам кај кружниот кај Стоковна ако си била во Велес. Види во Супер цени на рампа К. Вода, Ки Вест праќаат по карго, мислам лани ги гледав на страната. Ама сакаш да си пробаш сигурно, и јас сакам, ама некогаш порачувам и немам утка, види и во Brash, има во Штип и Берово и праќаат по карго, од таму имам многу работи порачувано и се ми било точно. И N&N fashion порачав сако и шорцеви напред како сукња, лански модели беа 2000 ден.
Бутик Mirror, Ки Вест. https://m.facebook.com/story.php?st...QeCd6Rpw7l&id=100071826024274&mibextid=Nif5oz
Дали знае некој од каде можам да купам (немора од мк) масажер што помага за вратна спондилоза за возрасен човек? Имаме многу купени од тие што ги рекламираат , но нема ефект никаков. Па ми треба нешто што стварно има ефект од него зошто човекот е во постојани болки во врат. Фала
zhenskii ne mozam nikade da si najdam stikli br 35 a mi trebaat do zadutre. nekoja da ne znae prodavnici?
Го барав, неможам да го најдам, можеби дека беше лански модел, им се потрошил сигурно, имаше и на бела основа, сега само на црна. Првото е од N&N Fashion со шорцеви напред како сукња, второво е со сукња и пократко сако.