Дали се уште може да се порачува од страницата на Carnival? Воедно дали постои некаде опција за мени на македонски како што си имаше порано? Однапред благодарам на одговорите
Здраво. Каде има убави свечени фустани низ Скопје? И дали можеби некоја знае како се движат цените на фустаните кај Коцарева?
Каде можам да најдам вакви панталони со висок струк да се и убав материјал ? По можност онлине нарачка
И котон. Јас особено последните 3 сезони се што земав од таму ми се покажа многу убаво. Е сега знаат работите да се поскапи, иако можеш.да ги начекаш на попуст. Само што мораш строго да се придржуваат за перење според упатствата. Ако вика да не оди у машина, значи не у машина. Пошо се многу нежни и одма може да се уништи/рашири.
Каде во Скопје да барам свечен фустан за апсолвентска вечер, ама да не е до толку да стои у плакат цел живог. Да не е Ламас стил пример. Ќе одам во ГТЦ и Мавровка. Ама други некои да предложите? Барав во La boutique, ама немаат ништо посебно. Во Сити Мол гледав, сеа шо е на попуст од новогодишниве работи, ама сѐ е искинато луѓе. Патенти, копчиња, фустаните со пудри, ужас
Види во енџел. Го имс на рекорд к во бисер. Јас имам купувамо од таму за на свадба и си го носев сегде на посвечено. Има за сечиј вкус