Каде можам онлајн да најдам фармерски шорцеви? Амбар се сеќавам многу убави имаше, сега нема никакви.
jas sega gledav vo Miola ima , e sega jas gledav na miola plus size shto im e stranata ama sigurno imaat i za regularna tezina јас гледав во Reserved пред две недели
Види на фб Kristi Plus , ако нешто ти се допаѓа, имаат дуќан во зелената зграда карши Општина Кисела Вода. И во ТЦ Бисер има многу бутици со свечана облека , ама некој порано затвараат 17-18 часот.
Каков модел ви треба? Слободно пишете ми Пишете ми ќе ви пратам некој модел Пишете ми,имаме и бутик и атеље за изработка на секаков вид на фустан
Здраво, каде да најдам патна торба што собира повеќе, но да е во дозволени димензии за wizzair carry-on (онаа што следува бесплатно)? По можност да не е прескапа. Дополнително ако имате некои совети со што патувате и што највеќе собира, добредојдени се.
Јас ваква си нарачав Супер е Планирам и црната да ја зеам https://www.instagram.com/p/C5N5y4Kqb1N/?igsh=MTUxdTVpaXVidGVkOQ==
Јас ја перам само неа, или со уште две, три ствари макс на quick wash и воопшто не ми се гужва, се суши и веднаш на закачалка... Да не ти се гужва ради полна машина..?
Не не, таков е никаков материјалот, од оние материјали што се гужваат од самото носење, пр кај свиоците на лактот, или ако ја ставам во панталони тој дел после како џвакан... А ги прашав од кај што нарачував дали се гужва, ми вика не не.... Тоа е
Дечки, каде можам да најдам убави пролетни детски јакнички (големина 4) за детенце од 2 ипол години. Оние како во мапет кидс како најлон не ми се допаѓаат
Здраво девојки, каде може да најдам бел фустан тесен до под коленици? Да биди сличен како овој. Прашав на страницава но немаат повеќе.
Предложете од Алиекспрес и Еbay слични или евентуално ако сте сретнале некаде да може да се купи чантата од Зара: