Памучни фустанчиња не многу кратки, со ракавчиња, кај да барам? Нешто од овој тип на модел: Неколку пати се фаќам за вакви модели и коа ќе фатам материјалот чиста синтетика, не можам такви ич.
Можеби веке си имаш најдено, јас од оваа страна си земав ваков сличен комплет имаат во две бои, не се скапи и добар е квалитетот. https://www.facebook.com/profile.php?id=61557593126558 Каде може да најдам убави памучни хеланки за по дома, по можност online и да не се мн скапи?
Во Нептун Прилеп и во Персин Куманово види. Таму имаа такви модели, за бројче прашај, зависи и од модел. Јас обично ваквите модели ги земам еден број поголеми. Инаку панталони носам С, ама комбинизон секогаш земам М. Можеби и С ќе заврши работа. Прашај димензии и двата бутика се услужливи и достапни Сите од овој модел и јас ги имам приметено дека се синтетика, памучно не сум нашла баш ваков, затоа почнав да си земам од оние блудираните, памучни, повеќе се пријатни за носење. Сарита не за џабе ги дава 2 за 650 ден. Тоа ни за до плажа човек не може да го носи колку е непријатен материјалот.
Може не е прашањево за тука ама дали некој знае дали Маго фешн што е кај Јоси Броз Тито школото постои сеуште? Дали работи?