Ти благодарам Да за Скопје, заборавив да напоменам. Каде има Мана? Порано имаше во центар нели, преместена е некаде?
да , на бл.Свети Климент Охридски е (спроти Вулкан или ателиер Љутикова ако знаеш каде е ) ... сигурно ќе најдеш некое парче
Каде да најдам вакви во Скошје, едната може да се полни со масло или нешто друго за да се нанесува во коса а другата е за масажирање на скалпот.
Девојки, кај можам да си купам убав посвечен фустан за свадба? Да не е ептен кич, со вкус да биде. Она што видов по Зара, Манго некако по летни и ленени ми се. Сакам нешто посвечено, за блиска свадба ми е. Многу сум ниска и со ситна градба па и да најдам нешто посвечено, често знае и да не ми стои убаво.
Еве и слика во спојлер, може да ти делува широко или лошо ама лоша е сликата, не кошулата, побарај ја во Дајмонд пошо таму е префрлен најголем дел од робата. Spoiler: Кошула
Здраво едно прашање каде да најдам вакви фустани. Ми треба на свадба сум летово, а несакам да бидам премногу свечена, повеќе ја преферирам едноставноста.