Zdravo na site, Kade da kupam ili poracam vakvi kratki pantaloncinja? Mozebi prodava i nekoja od vas. Na svadba sum kupv fustan prekrasen e no ima ogrooomen slic koj nema sansi da go zasijam poso ke go unistam satenot. Zatoa mi treba resenie da najdam vakva boja (kako slikata podolu, potemna roze) pantaloncinja i posle da ne se mislam dali ke se vidi nesto cela svadba. I ako vi se stari iznoseni slobodno ponudete mi trebaat samo za nekolku saati duri sum na svadbata.
Најзадоволна сум од изборот за такви фармерки од Springfield, Waikiki и Mango. Во Пеко да видиш од новата колекција ако им е стигната во дуќаниве или онлајн види си.
да ги видов овие, некако бојава како на бела ми оди, ама ќе ги имам во предвид...Фала Нема онлајн на Пеко барав, едино допрва ако им стигнуваат...ќе проверам и директ во продавница...Фала
Здраво. Дали некој знае каде може да се најде ваков комплет или барем плисирана суќна? Комплетот на сликата е од бутик Роси&Импрес ама распродаден е.
Здраво девојки дали некој има купувано од Fourts, дали знаете каде се наоѓа, дали има готови модели или оди по порачка по мерка? И дали е можно онлајн да нарачам