Секаде ги има, на Битпазар во продавниците, Кисела Вода кај Рампа истите продавници се. Има и во Пеко поскапи, ама кожни.
Тие се најкрш продавници, квалитет никаков. Само за очи убави. Зедов едни, не ги ни износев на еден ден крвишта ме направија. Цел месец опоравав нозе.
Здраво девојкии. Бидејќи сум кнап со време не можам да најдам во мој крај ваквии чизми а имам некоја замисла и сакам да ја исполнам. Дали знаете некоја онлајн страна или продавница од каде што можам да нарачам?
каде може да најдам затворени штикли но кај прстите да не се шпиц туку да имаат форма на коцка и да се елегантни (потенка шиткла)?
дали некој знае каде можам да најдам ваков фустан или сличен на сликата.овој е од лени фешн ама не одговораат на пораки
Каде да најдам вакви модели здолништа, во овие 2 бои? По burgundy сум луда, ама не сум видела вакви бои на скаени/кожни здолништа.
Кажете интернет продавници ко Mymoda, Азалеа, ама да има работи за на работа. Не миничо, фустани за плажа и сл. Сакоа, кошулк, пантолони, може суќњи и фустани ама до колена бар, и да не се синтетика да се усмрдат од едно носење.