Мислам дека беше околу 4 илјади. За кошули и сакоа незнам ама знам дека имаше капути, дуќан за свечени фустани е воглавном.
Од Алекспрес си купив, иста како на сликата. Кај нас онлајн ги продаваат по 3000. Ќе ти пратев линк, но селерот не ја продава веќе.
Девојки итно ми требаат потпунки за гради по можност напред со врвка што се стегаат едни или лепенки некои. За фустан со голи рамења ми требаат. За поголеми гради! Каде има избор?
Такво што се лепи и ко со врвка напред имаше во Сара Фешн, ама поубави се обичните што се како лепливи корпи. Мислам дека беа NBB, ама ѕирни ги па види дали ќе ти фатат око.
Каде да најдам капут ама да биде пепито или кариран (црно-бело)? Струкиран или прав, и должина до/околу колена. Ми се допадна еден од Liujo ама бубрег не ми се дава за капут. До кај 5000 цена.
Каде можам во Скопје да најдам вакви? Во Зара имаше мислам ама предходната сезона. Морав ваква слика да ставам, не најдов друга без текстот
Имате искуство во бутик Самоил од Кисела Вода, сакам да зеам капут од кај нив. Шо квалитет имаат? Или друг таков дуќан за капути?