Не толку долг ама ваков сличен кожен пробував пред некоја недела во О…(не ми текнува како точно му беше името) во Ист Гејт. Многу убав му беше материјалот и кројот.
Каде можам во Скопје да најдам портокалово маиче или боди? Гледав по странициве нема по моловиве во Скопје.
Здраво женски Каде да најдам маслинест тренч мантил ? Да не сте виделе негде (зара страдивариус берешка …немаат таква боја)
Каде има комплет тренерки долен дел и горен дукс онака обични за ова време ама да се со океј квалитет, мекички и од оние комплетите плетени исто така
Јас имам од Herline и многу се пријатни за носење, но да знаеш броевите им се како oversize, купи си еден број помал од што обично носиш. Јас нарачав s и ги сменив за xs и пак горната ми е малце голема.
Да ве прашам низ Скопјево кај има некои поевтини продавници за долен веш? Конкретно барам најобични спортски градници да се бар до 500ден. Во бутициве во City Mall и East Gate или е скапо или па ептен лош квалитет, или нема ништо измеѓу XXS и XXL
Има една продавница во Лептокарија лепенка е до “Купи ефтино”. Имаш ефтин долен веш. Исто new yorker, tezenis, sinsay, women secret, bonati би требало да имаат ефтини ако бараш спортски градници.
Вакви или слични фустани каде да најдам, уз тело да е, без шлиц, должина под колена, беж или црвена боја, за друга може да размислам
Дебел капут волнен или нешто друг материјал да не е пластика кај можам да најдам? Окитекс немаа некој избор други продавници?
Каде можам да купам ми треба материјали за шиење и детаљи како пердуви, циркони, бисери за да се додаде на материјалот?
Вие кои имате слаби нозе каде наоѓате чизми што се тесни? Имам голем проблем со чизмите, сите ми се прекршуваат кај зглобот кога се движам, а оние високите ми се премногу широки биквално 2 нозе мои можат да влезат во една чизма. Освен чизми со врвки не можам да најдам други