Каде да најдам убави машки тренерки на попуст, пристојна цена 3000 максимум 4илјади денари? Немам поим какви се цените моментално, веројатно се многу поскапи ама можеби има некаде на попуст? Патем не мора да се брендирани, може локална продавница и сл ама да се убав материјал, модел итн.
Барам сет бели шољички за кафе со бамбусова/дрвена подлога. Мајка ми видела и сакала такви за роденден, се отепав да барам. Ако знаете кај има, кажете ми
Kade da najdam vakva boja cizmi online? (jaka potemno crvena boja) Dokolku prodava nekoja od vas i toa doaga vo predvid taka da pisete mi slobodno.
Дали ќе има во Ваикики попуст нешто за блек фрајдеј или тешко не ми текнува годиниве дали имаше попуст.
Минатата година имаа 20% попуст на се. Кога почнува и колку ќе трае ? Каков попуст ќе имаат оваа година ако знаеш ?
Не знам во % колку, не беше наведено на вратата, кажаа дека имале веќе тековен и дека највероватно тој ќе им биде и за блек фрајдеј, уште немале информација околу тоа. Парчето што го земав е со црвена етикета, а под нема има уште три, значи три пати до сега се намалувал производот.