Ми треба ваков модел на чизми да се кожени. На листа ми се овие модели, дали има нешто друго поквалитетно?
Дали има некој што купувал во бутикот Silia во Центар, близу Рекорд се наоѓа, какви им се цените? Вака од излог ми имаат преубави работи.
Не знам дали има мажи во групава, ама и жени може да ве прашам, вие што имате високи мажи со долги екстремитети, каде купуваат кошули? Значи сите кошули на маж ми му се куси во ракавитена и должината е кнап. И за блузи исто е проблем ама кошула па ептен не може да најде за ниедна пригода. Порано во Битсиани имаше, баш беа долги ракавите, ама во последно време нема ни таму или има шаренаици на избор. Ако знаете, предложете бутици, не само за кошули, може и за блузи по долги.
Maz mi e skoro 2m visok osven vo tom tailor nigde ne moze nisto da najde. Ne samo za kosuli tuku apsolutno sve, pantoloni, jakna, bliuzi, farmerki. Probajte tamu samo nz kako stojat so kosuli posto maz mi nosi samo za svecenosti bas radi toa sto retko naoga i skoro sve mi e kuso i tesno. Cenite se malku visoki ama vo negoviot slucaj nemame drug izbor.
Па и таму провери :/ кратки се во ракавите исто. Фармерки си купи во сити мол, Мави се вика продавницата, таму стварно се долги фармерките, 3000 минимум е пар, ама кога се нема избор, тоа е. Инаку и маж ми исто, 2м е и живци кине, едвај за свадба се облече а да не изгледа смешно.
Здраво, каде може да се купат флекери за гарнитура (ама и за горниот дел сакам) и перничиња/навлаки за трпезариски столчиња?
Имам нарачано, по препорака, од Бонд доел делчево и навистина се убави. Само не ми текнува на цената. Најди ги на фб