Каде има јакни за скијање, оние како одела ама само јакна ми треба, не ми треба скапа, не скијам, онака само кога се качувам за на планина за 2,3 часа. Ми треба најефтина варијанта.
Не напоменав дека не сум од Скопје, па затоа мислев пнлајн некој да нарачал и е задоволен, па да сподели искуство.
Дали пред нова година има попусти во Reserved? Не сум од ск, а ќе одам за 10тина дена па да знам дали да одам, си имам купувано убави работи од таму
Бершка, Калиопе. На калиопе имам земено пред некоја година и топ се . Во бершка ги приметив пред некој ден плус и се на попуст. Зара сите бои им ги купив бела,црна и крем а во Бершка кафена има . му мода се тенки , без структура и растресени али за таа цена тој е тој квалитет.
Не знам дали постои уште, но, во Соравија, ама долу, (пред да се качиш да влезеш во гтц од страната за кино Милениум, има скали за надолу) има едно полско продавниче со спортска опрема. Работите се мн квалитетни а ефтини. Јас од таму купив панталони за скијање пред три години и уште се топ
Каде можам да најдам вакви траперки? Тие што ги видов до сега се целисно широки или долниот дел е преширок. Сепак сум "милениал" и не сум навикната на прешироко. Сликава е од Тему, но не верувам дека би погодила од таму.