Јас земав едни од Pull and bear ( подебел материјал се, цврст и малце подолги) и едни од Stradivarius (потенки се, растеглив и удобни, долу не се порабени) За зимава ги сакам првите повеќе, затоа што се подебели. Двата пара беа по околу 1600 ден. Генерално купувам фармерки од Stradivarius затоа што се многу удобни и со години ги носам, ама и Pull and bear не се лоши. Јас имам една, океј е, скоро две години ја користам. Сега земав една од Мохито, многу добар материјал е.
Од каде можам да си купам од тие високите чорапи на чизми што се носат? Барам за чизми за под колена и за чизми над глужд што се.
Да видиш Boutique Tamai на фејсбук. Гледав пред некое време, имаа интересни. А мене девојки да ми кажете каде да најдам планер или дневник за патување. За поклон ми е, и се превртив по интернет и не најдов (Слушнав за некoj за 365 дена како travel journal го имало на инстаграм но никако неможам да го најдам) па помагајте ако знаете.
А тримакс да провериш? Не знам од каде си, но во Скопје има таква книжарница. Јас од таму си купував тефтерчиња.
Тамарис не можам да најдам, Биана ми го нема бројот од црните, па да прашам дали имате искуство со Обуча Марко овој модел од Пеко?