Види Nickels Noww, имаа убав попуст. Јас сум задоволна од тие што ги купив пред месец и пол. Со овие конкретно немам искуство.
Види во литература, они имаат разни тефтери, планери и слично. исто на инста има едно девојче skyisthelimit е потпишана имаше травел планери
Каде да најдам црвен или бордо миди фустан со долг ракав? Да може и класично на работа да се носи но и за некоја не толку свечена пригода?
Здраво девојки, плс хелп каде да најдам чизми до колена, но да се широки горе кај листовите, се тесни модели наоѓам
Црн чипкен топ за под фустан, да ги прекрие градите зашто фустанот е доста отворен? За Скопје, утре сабајле да земам.
Од reserved имам земено квалитетен капут 80% волна, 10000ден. Имаше и 100% волна ама беше мастило боја, некња го видов беше намален од 8000 на 5000.
Ве молам кажете ми од каде да купам квалитетен куфер? Веќе втор по ред исфрлив ми се искршија тркалцата
Јас од Карписа сум презадоволна. Три имам, повеќе од 5 години ги користиме, не се мрднати. Едниот си имаше и резервни тркалца кога го купив.
Се спглссувам. Буквално исто. Презадоволна сум од карписа куферите. Имам и платнени и пластични, предобри