Ми треба ЛЕД огледало, за шминкање, фенирање и да е малку поголемо, да не е она малелчкото колку очите да ги видам. Кај да најдам а да не е изгор скапо?
Ми требаат убави квалитетни тренерки. Од кои продавници сте најзадоволни Спорт вижн, Спорт реалити или Спорт М ? Дали има некаква разлика во квалитет помеѓу Спорт Вижн и Спорт М ?
Кај можам да најдам убав пењоар или такво нешто како бањарка за по дома? Ама да не биде скупо по можност..
Има во Сара Ф и во други каде што има долна облека. Јас моето го земав околу 1500 ден а ептен топли. Види во Covery Shoes, имаат некогаш исти модели, само што овие малку поскапо ги продаваат.
Женски кај да најдам ваков обичен црн капут со крзно имаш во house во east gate, сара ф, reserved, yamamay, extreme intimo
Такви потенки кско свиленкасти имам зимано во интимисими и бонати и сум многу задоволна од квалитетот. А подебел како за во зима и да топли малку во синсеј имаше и тој ми е океј, пери носи.
Во феризај ништо, зошо ништо нема. Приштина мол ти е како кај нас ист гејт. Голем убав среден, со многу брендови и марки. Што Вреди да купиш?, зависи од буџет
Здраво да ве прашам дали може во Reserved да се вратат во продавница алишта нарачани онлајн? И каде да најдам чизми високи до колена во Скопје може и рамни или малку високи на штикла, но да се пошироки, имам широки листови и многу ретко ми одговараат модели и не би сакала да порачам онлајн и ризикувам.