baram rodendensko detsko fustance za 3 godini, dajte nekoj predlog prodavnici, po molovite e epten slaba ponudata
Добар спортски градник за големи гради? цената не е важна, не ми треба за вежбање ми треба за дома и за лево десно, дома не можам да носам нормален градник сакам нешто комотно ама да ги држи градите на место, имам неколку од лево десно купени ништо не ми се погодува
Има продавница најгоре во Ист Гејт за свечени фустани. Имаш локални дуќани низ Лептокарија со фустани. Исто така во Зара и Манго. Да видиш во спортските продавници. Или women secret, tezenis, intimissimi..
Цел живот сум имала проблем со наоѓање точен број на градник кој ќе ги држи цврсто и на место градите. За обични секојдневни градници досега најдобро ми се покажале Lisca, а спортски успеав единствено да најдам во Oysho, малку се поскапи но вредат, одлично стегаат и се удобни.
Да и јас до пред да останам трудна носев само Лиска ама не можев да ги пратам градиве како што ми се менуваа со бројки во бременоста а Лиска не се баш ефтини да ги купуваш насекое па случајно се префрлив на Сара фешн си најдов преубав модел и сега само на 6 месеци менувам...Можеш да ми пратиш линк или да барам на страната од Oysho, би платила и повеќе искрено ама да знам дека ќе ми е комотен и нема гради од сите страни да ми излегуваат
Јас отсекогаш имам големи гради, Е корпа, и во Sara fashion нема апсолутно ништо за мене. Спортски градник со години не можев да најдам а ми требаше за вежбање, сè додека не влегов во East Gate во Oysho и се шокирав од тоа што најдов 5-6 модели кои ми се точни, па дури имаше и поголеми броеви од тоа што ми требаше мене. Еве гледам на врбсајтот имаат ставено некои од моделите (клик), но јас искрено би ти препорачала да одиш на лице место да си пробаш кој број ќе ти е точен.
Не можам да пробам далеку живеам од Скопје...Дали ти користис high support ili medium support i na E копра кое бројче го земаш од градниците во Oysho?
Во продавницата на Битпазар, Лулиште, ги имаш, од парче се продаваат. Ресрвд, Зара. Може не баш оваа шара, ама моделите се тие.
Можеби глупаво прашање но сепак, каде е поефтино за купување некои работи за по дома, односно кујна, во Базаро или Аџико? Или ако имате некој друг предлог ве молам помогнете (Без битпазар и пластичатска немам време кога да одам, не работат после 4)
Мене, најискрено Џамбо ми е поефтино, во овие влегувам тоа што ми се свиѓа е скапо, а се друго и не ми треба. Тави, тенџериња од Нептун и Комодита. Сега можам и СараФешн Хоме да ги пофалам.