Мислам дека земав medium support ама супер удобни се и истовремено држат сè на место, а број земав L.
Здраво девојки, ве молам да ми кажете каде можам да го најдам овај фустан, или сличен на него? Ако ви има излезено на некоја фб страна пишете ми.
Извини можеш да ми кажеш што број на градник од Лиска носиш? Зошто ти викаш носиш L а по мерки странава мене ми дава XL и не знам што да порачам
Јас пак имам помала корпа ама подебелка сум, 85-90 C носам...по димензии на страната треба XL да нарачам, не сакам ни да ми е голем ама нејќам ни да ме стега...не знам што да правам...или ќе порачам нешто или ќе почекам да прошетам до СК
Од каде да купам црни тесни фармерки ? Материјалот да не собира и да се со пристапна цена.Тие што ги имам собираат буквално се на нив.
Na mnogu mesta sum zemala, a posledno kupıv od Sınsay ı bas sum zadovolna. Bea 700den gı utepav od nosenje
Потврдувам и јас за ова. Цело време купував од Zara, Pull&Bear, Stradivarius... А на крај овие од Sinsay па дури и од Ambar топ испаднаа.
Здраво, ми треба фустан за свадба,не би дала над 200 евра.Бев секаде низ Гтц,инфинити..воопшто не ми се допаѓаат и личат ефтино или пак нема број(36). Дали знаете некои бутици со убави модели или пак шнајдер што не би земал повеќе?
Butik Vanja, Butterfly, persin, extra Pink, infinity... Побарај сите се тука некаде на една, две улици еден куп бутици.
А каков е фустанот што би чинел до 200 евра? За свадба има многу убави фустанчиња по моловите, со нормални цени. Мохито на пример, последно извади убави црвени фустани, баш се типски, таман за свадба. Види и во Reserved, Zara... Освен ако не сакаш со шљокици, чипки и слично, тогаш не би знаела да кажам каде има такви.
Silia Skopje (така се потпишани на социјалните мрежи) да видиш, само не знам какви им се цените. Имаше и во Прилеп еден фален бутик исто, ама не ми текнува како се викаше. Макар што во Зара од прва наоѓаш нешто солидно.