Vo gtc ima eden butik kaj shto nosat fustani od srbija, vo delot kaj lamas se naogja se vika anna. Na insta gi ima anna_fashion_mk imaat nekoi od modelite na blondy srbija izlozheni. Jas se shto sum kupila od tamu se pokazhalo mnogu kvalitetno, materijalite im se preubavi i mnogu dobro stojat fustanite.
Здраво девојки, да ми препорачате од каде да си купам убави фармерки, прави и долги до долу по можност?
Hello, дали некаде имате видено да се продаваат машки tennis bracelets? Ми треба за подарок. По продавнициве за часовници и накит ги водат само како женски, иако искрено баш исто изгледаат, како unisex да се. Дали би можело да купам таква или би било глупаво, дали има конкретно за машки некаде?
Од каде купувате деловна облека, комплет сако/ елече и пантолони? Знам дека има во ист гејт, сцм ама прескапи се. Да не знаете некој малски бутик што носат квалитетни парчиња од овој стил?
Имам порачано онлајн од еден бутик во Прилеп, NN fashion нешто беше, скроз океј стигнаа, провери на фб што имаат модели.
Види во Сара Фешн, имаат баш фини ко за вежбање. Мислам дека ги купив 700 денари пред неколку години, така нешто беше цената. Pompea хеланки, баш сум задоволна како се покажаа и уште вежбам во нив.
Ima mnogu ubavi i eftini vo urban shop, na insta gi ima urban_shop5. Jas od tamu narachav crni nabrani od pozadi kaj zadnikot 800den. Imam i shorcevi od tamu dobri se gi utepav od nosenje.
Дали некој има искуство со нарачување од овде https://www.instagram.com/diwomen.mkd/? Имаат убави модели и сите се над 4-5 000ден. а ставиле нема замена и рефундација, малку сумливи ми изгледаат.
Јас од вакви што толку се чека никогаш не нарачувам, затоа што никогаш немаат нивна слика а нарачуваат од Кина,затоа толку се чека за достава. Подобро барај наши бутици што имаат слика од нивни модел, не се лажи за вакви. Или на Али потражи ќе ги најдеш само поефтино ќе поминеш.
Во Oysho има преубави ленени кошули, баш ги гледав од новата колекција. Бела има, а сина не видов, само тегет.