Ги има во секое што продаваат и накит. Perfois, Miss Spice, Stradivarius... Имам доста видено на штандовите низ молови
I jas ovie odamna gi merkam ama ne sum se osmelila da naracham. Ako ima nekoj narachano neka spodeli kako e zadovolen.
Здраво, дали некоја има порачувано патики од trend galaxy, на инстаграм е профилот. Какво искуство имате со патиките од таму?
Каде да си најдам убава бела чантичка поелегантна? Ми треба за невеста, порачав една од Тему за џабе пари,убава вака ама баш лошо мириса
Каде да најдам убава тексас сукња под колена, тесна? Нарачав пред година дена ме мафтаа дека заглавиле на граница, па дека ќе стигнат и не стигнаа. Не знам на кој принцип работат и што ќар од лажење и недоставување на пратки. Сега не знам какви се ама не верувам дека се смениле.
Незнам во која тема е најсоодветно да прашам, па ајде тука. Би сакала ако може некој да сподели искуство како сте задоволни со ланче или белегзија од Collarette. Од каков матријал се и дали со тек на време од носење потемнуваат и дали може со нив да се бања?
Vo sekoj sluchaj plakkash pri dostava, barem ne si oshtetena ako ne ti dostavat. Mislam deka im pishuvashe mozhe da se vidi pratkata pred da se plati, ako ne se lazham?
Дали има некаде Waikiki Home во Скопје? Порано имаше во City Mall ама гледам дека сега нема. Да не има по другиве молови, а да немам приметено
мене ми е тапа искрено а и цените се чудни, нешо за 1000че дурги работи имам најдено за 10илјади ахахахха хаотично и повеќето од облеката нема убава структура, односно слаба изработка. Знам да разгледам некад ама никогаш не ми се погодило нешто