Јас имам презадоволна сум исто како на сликата беа. Сега ке нарачам уште еден бар самба преслатки ми се.
Сакам едни ленени да нарачам, имаат броеви до Л од нив, но ми кажуваат дека одговара за ХЛ. Како се со броеви, навистина се поголем број или таман е? И дали моделот е како на сликата?
Kade da najdam nesto slicno na modelov samo poeftino? Preterale so cenive https://www.bershka.com/mk/сандали-со-мала-штикла-c0p175452336.html?colorId=040 https://www.zara.com/mk/en/vinyl-wedge-sandals-p13331510.html?v1=416734760&v2=2419160
Jas imam od tie drugite, ne leneni i brojcheto e taman. Nosam m i m imam narachano. Nemaat elastin ne se rasteglivi. Za lenenite mozhebi e drug sluchaj shtom taka ti rekle. Vo sekoj sluchaj prifakjaat zamena pa i da utnesh brojche mozhesh da smenish.
Каде во Скопје да побарам посвечени фустани за на свадба, ама поголеми бројчиња? Освен Енџел, таму видов веќе и моделите им се истите од пред година дена.
Најгоре во гтц има една продавничка после Ламас е, женичка продава во неа и ако евентуално ти е нешто мало прават и корекции, јас купував претходната недела и многу сум задоволна.
И јас го имам истото прашање, Енџел ќе одам еден ми фати око голем број за вечерта, ама бидејќи сум на целодневна ми треба и нешто за преку ден а ваму се се скоро вечерни.. други бутици некои??
Барам ваква кошула, памук со лен е материјалот, ама ова е ношница од Ресервед. Дали некој ја има видено како изгледа и дали ќе се познава дека е ношница? Затоа што гледам на слика е во комбинација со фармерки..
Дечки каде можам да најдам мидер,обликувачка долна облека како и да се вика Најмногу ми треба за стомакот,не ми е некој преголем,ама сакам да го снема на тесен фустан. Се што сум купила до сега не затега доволно или пак пресекува на други места. За од Лиска слушнав негативно искуство.
Shoplily.mk imaat mnogu dobri proizvodi shto zategaat. Jas imam eden fustan od kaj niv narachano i stvarno zatega vo delot kaj stomakot. Sega gledam deka imaat i mideri, nemam narachano do sega ama site raboti shto gi prodavaat im se takvi shto zategaat, oblikuvachki, pa veruvam deka i miderite se dobri. Isto gi imam gledano mamacita_activewear na insta imaat mideri shto tvrdat deka go krijat stomacheto . Vo sluchaj da zemesh nekoj od ovie bash pishi kako ke bidesh zadovolna. Drugo i jas se shto imam kupeno od mideri nishto zhivo ne zatega
Mene fustanot mi stigna za 3 dena. Preku profilot na insta narachav ne preku web stranata, nz dali toa menuva neshto.
zdravo ve molam za pomos ne mozam da najdam vakov fustan za matura ovaj go najdov ama nema broj a epten mi e na merak da ne znajte kaj mozam da go najdam online ili po kosovo negde kaj so ima dostava do mk