Има отворен бутик во Борис Трајковски и повеќе марки има , и мислам дека и ова го имаше . Девојки ми треба помош и на мене . Сакам вакви ама не ми се даваат 6.000 .. ама воопшто . Некоја поефтина варијанта ама квалитетно?
Имам гледано вo ,,Inpakt sop''сега во моментот се присетувам на маиците имаше нешто со знамиња дали беше на Англија не сум сигурна.Јас таму гледав докмартинки.Продавницата се наоѓа на Ленинова-60-Дебар маало.
Каде може да се купат вакви мали ташнички како втората од вториот ред? (немора таква шара туку да биде тој облик..)
И мене ми се убави, ама 6 000 што се многу , многу се. Јас пред некој ден си земав само тегет боја се 2200 денари мислам дека аадессо тренд или така нешто бесе продавничката.( од кај холидеј ин кога се влегува во трговскиот, одма продавничката шо е првата за чевли од десна страна) поззз...
Дали знаете каде би можела да најдам женски војнички панталони низ Скопјево за да си купам ?! Одамна барам, ама никако да најдам :/ така да ве молам ако знае некој да ме извести
Ако некоја ми каже каде има маичка (или дуксер) со Стоунси ќе и бидам доживотно благодарна. Фала однапред. едит-ако може и цената
девојки може ќе бидам малце оффтопик али па и незнаев каде да се обратам.Каде да си најдам четкички за шминкање такви различни "професионални" али ефтини да бидат ?само не ми кажувајте џамбо затоа што веќе си иам од таму
Комшике прошетај по твојата населба , јас имам таму видено ама не сега скоро И во Тинекс сум видела , во Еко и Елит има ... другарка моја си земала за 700 , ама не чиста бела Јас мислам дека би требало да најдеш по бижутериите по ГТЦ Дани оригинали се , валда Најдов нешто слично во Адамс за 5000 ама сеуште немам купено
EVE NESTO SLICNO [/url]lhttp://www.facebook.com/media/set/?set=a.302174786466447.93803.100000217835326&type=3[/url]