Во Леон, имаш продавница на ул македонија и ист гејт, преквалитетни, кожни и анатомски, нема да те болат нозе после 10 мин носење, како од другиве продавници Има и на битпазар
Предложете ми градник без прерамки што не паѓа и не ги свиснува градите надолу. Што и да сум пробала до сега ми прави како да имам свиснати гради и на секој фустан морам да носам прслук со кремави прерамки и да ми се гледаат прерамките.
Каде може освен во чаршија да најдам сувенири од Македонија, чаши на пример? Аеродром/Автокоманда некаде има ли
Tuka ima takov gradnik bez preramki so silikon za da ne se lizga. Go nemam lichno probano ama deluva ok. I jas go imam istiot problem, uspeav neshto slichno na ovoj gradnik so silikon da najdam vo penti. Proveri si. https://www.instagram.com/mamacita_activewear?igsh=MWxxdHhhMjdhNnFjaw==
Каде низ Скопје можам да најдам фустани како што има на страната на Azelea или пак друга страна онлајн?
каде да најдам двојна самолеплива трака за текстил, сакам да скратам фустан, а да не го сечам. Дали има некој искуство ?
Има во Џамбо, ама џабе е, нема ефект. Пробав јас, одма се одлепи, не дочека ни да го облечам. Па си го скратив фустанот на шнајдер.