Дали некој има видено ваков вид на шорцеви? Ако имате линк или слика од кај можам да најдам, фала однапред
Нешто слично како овие, хеклани шорцеви, во pull&bear https://www.pullandbear.com/mk/хеклани-шорцови-со-врвка-l07698311?cS=712 https://www.pullandbear.com/mk/брановидни-хеклани-бермуди-l07696312?cS=505
Dali ima nekoj narachano mider/gradnik od mamacita da spodeli iskustvo, dali se taka efikasni kako shto gi prikazhuvaat?
Хрлп. Каде можаам да купам штикли како на сликата подоле со нормална цена ? На нет барав секаде, не наоѓам. Ми треба кога ќе дојдам во СК дента да знам каде да влезам и да купам , жими тој ден ми е. Или ако можам по нет да порачам, кажете страна, ама ми треба до среда да стаса. Баш вакви модели, бланко, без шљокици, циркони и џиџи миџи зошто фустанот ми е многу украсен
Eve neshto slichno ako ti fakja oko, lusido e vo tetovo ama mislam pravat dostava, a drugite dva para se od zara.
Бев до Зара денес во Сити мол.. едвај ги најдов и немаше број, омаше само една од овие, 40 број и под една мислам една чевла, другата ја немаше никаде, а на страната повеќе броеви стојат. Деугиве па ич ги немаше во сито мол, ќе одам со Лусидо, тнкс ептен <3
Каде можам да најдам убави тренерки машки и женски, низ Скопје некаде? Ми требаат за повозрасни луѓе, така што не мора да се нешто посебно. Во некои маалски бутици, со нормални цени, не како Sport Vision, Sport M и сл...
Пазарче има една македонска фирма форе предобри се. Баба ми и дедо ми само од нив зимаат и ги утепуваат од носење
Оваа страна само ми излезе ама само обвие две бои им се, гледам дека има многу др бои по нет од фустанчево достапни.
Ве молам за предлог помали и маалски бутичиња низ Скопје (евентуално и околина) каде да разгледам свечени фустани за на свадба? Разгледував Zara, Mango, Massimo Duti, Mohito и сличните на нив, но ништо не ми фати око. Не сакам претерано светкави, тулести и кичести, повеќе сум за класика, плус свадбата е на многу близок член од семејството па морам да земам нешто поелегантно. Барам да се горе со V израз и надолу да паѓаат слободно зошто имам hourglass облик на тело со големи гради.