Здраво да ве прашам дали знаете кај може во Скопје да се најде ваква силиконска навлака за прстен? Се користи за кога е преголем прстенот.
Имам 2 прстени од таму еден за 500ден купен е пред 2-3 години не е носен баш секој ден, ама свети исто како прв ден. Другиот дупло поскап уште помалку носен, некако доби сивкаста нијанса. Моја претпоставка веројатно челикот им е поиздржлив, а среброто и природно нели си оксидира. За парите се секако океј.
Девојки, може да ми предложите добри онлајн страни кај што има убави бунди, капути со крзно, јакнички и од кај што сте задоволни?
Jas imam odlicno iskustvo. Imam nekolku lancinja i obetki i site se super. Prvite obetki mi se kupeni pred 3 godini i seuste se kako novi
Sluchajno naletav i na ovie od sinsay https://www.sinsay.com/mk/mk/pleten...1szEM9md-Ae3GKP1wM_aem_oQ6EkGsyFekpeK8HIJ_RTw
Каде можам да најдам фармерки ама да не се оние што се прилепени за тело туку пошироки ама да има големи броеви?
Дали знае некоја зашто така мирисааат тексас сукњи од Синсеј?! купив сива, црна и светло плава и пак мирисааат а лани земав тегет , не мирисаше воопшто.. два пати ги перев и пак исто... од што може да е ?!?!
Дали овие се ок? Имаш пробано и дали се така трајни, гледам 600 ден, не мислам дека се колку тие шо се по 3000,ама сепак дали има некоја трајност
Имам пробано, и моментално користам. Овој беше полесен пред две недели баш го мириснав. Дали веруваш дека Кирке оригинал и копијата нивна исто ми траат. Најтопла препорака
Ми треба информација Каде во Скопје, а може и вон Скопје можам да купам бел, крем или некоја нежна светла боја фустан кој би бил со бројка над 54 (имам регистрација следниот месец). Немам многу време за шетање, а тоа што разгледав или ми е мало или од поголемите броеви се црни или па се ептен за повозрасна жена?