Сега во Скопје во ГТЦ се отвори Дива Парфимерија, одма до Зегин, претпоставувам дека се работи за истата
Во Сити мол, на 2 кат, во продавницата кај шо продават Самсонајт куфери, анеке ташни, имаш избор на машки кожни новчаници
Ресервед дали имаат попуст за Black Friday? Да знам дали има шанси јакната и капутот да ги намалат или да не чекам џабе.
Здраво на сите. Се ближат престојните празници и купувањето поклони. Избирањето машки поклон е исклучително тешко бидејќи некако изборот ми е ограничен. Па дали би знаеле каде би можело да се пронајде шапка/качкети/шешири, поелегантни.И ми излезе шапкар Перо, во турската чаршија.Дали знаете како се движат цените? Исто така каде можат да се најдат квалитетни манжетни за кошули,кошули во Скопје. Секоја идеја е добредојдена. Убаваа вечер!
Во East gate сигурно ќе најдеш. Јас пак слаба сум и сите ми беа многу широки. Види во Stradivarius, Berska, Mohito, Zara...
Во чаршија гледав качкети, околу 900-1200 им се движеше цената, ама убави елегантни качкети. Манжетни можеш да видиш во продавниците каде што се продаваат одела: Атила, Фокабо, Тивес и сл. Исто така убав поклон е кожен каиш, имаше убави во чаршија Мона Calzedonia- East Gate