Здраво, од каде да си купам убава мат подлога за јога? Имам една од Jumbo ама не ми се погоди воопшто.
Во Flying tiger видов подлога за јога, ми се чинеше солидна. Мојата е од Polleo sport. Подебелка е, не е од оние скроз тенките и со војнички дезен е. Одлична е, две години можеби терам со неа и мислам дека ја купив 1500-1600.
Здраво! Малку глупаво прашање ама никогаш не сум купувала свеж рузмарин досега и немам ни приметено дали го има по некои од маркетиве?
Овој тип на здолниште со висок струк тесно и од убав материјал каде можам да најдам, цената не е битна , да е нешто што изгледа квалитетно како за посебен ден, и исто ако знае некој каде се продаваат хеланки како плетени од некој материјал што грее, поефтини ко за по дома
Една девојка на пилатес ја имаше оваа https://kares.mk/product/on-the-go/on-the-go-za-vo-dvizhenje/strike-a-pose-mat-podloga-za-vezhbanje/ рече дека е супер. Мене таа од џамбо исто воопшто не ми се погоди после 3 вежбања буквално почна да ми се распаѓа и рони… квалитетот им е нула
Провери во Дуки Дасо или Мис Спајс, можно е да имаат. Или во Буњаковец, во продавничките за аксесоари.
Бунда исклучиво од вештачко крзно сакам. Ми спомнаа Косово имало, кој бутик не знаат. Предложете каде можам да разгледам и по мкд страни.
Не можам да си најдам фустан.... Дајте кажете каде има бројки од 44 нагоре. Waikiki, Cotton, De Gacto, Terranova- НЕМА. Ми треба за предновогодишната.... Очајна сум..... Помагајте