Каде да си купам?..па и на попуст плус За во најк и јас се мислам дали има до 1500, ама не верувам, сите се над 3500. Но сепак ќе проверам утре, задутре. Во Reebok Мислам дека вчера видов 1500, и тоа е квалитет, а и убави патичиња беа
Каде да си купам?..па и на попуст плус Да се надоврзам тука и да кажам дека денес наминав до Орка, натаму ме однесе патот и гледав машки патики и испод 2000 не видов. На женскиот дел не видов, но мислам дека ако намалуваат, треба и машкиот дел со патики да го намалат. Се наоѓаат и фармерки во Шутка 600/700 денари. Има и патики, но нема некој гооолем избор.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Знае ли некој како се движат цените на тренерки , наскоро одам за ск па сакам да си купам.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Денес бев во Васидора (ск) и си купив 2 маички (портокалево и тиркизно (баш ваква боја)) секое по 290 денари. Едноставни и еднобојни, со ракави и подолги. Друг поголем избор ко за мене (сепак имам 18 г.) немаше. Маичките баш за на фармерки или црни пантолони се 5ка. Ко за на факс =))
Каде да си купам?..па и на попуст плус каде има некои блузи со долги ракави, да си купам неколку, пр. по 250-350 денари.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас блузи со долги ракави купив во Calliope (она во GTC) и беа по 200 денари. Беа забутани (накај соблекувалните кога ќе одиш од лево) . Имаше голем избор кога бев јас. Во Calliope во Рамстор според мене има помал избор на блузи со долги. Најверојатно се од минатата сезона па затоа и се снижени цените, но сепак се ок. Има и многу убави џемперчиња.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Имам слушанто за во Шутка дека имаше едно време речиси копии на оргиналите , ми се допагаа но мислам дека беа забранети да се продаваат
Каде да си купам?..па и на попуст плус Сакам да ве прашам дали низ продавнициве во Скопје донесоа есенска гардероба. Ми требаат фармерчиња,маички,дуксери нешто како за на школо.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во Теранова има нова колекција со поскапи цени, а летните модели посебно маичките се по 199,299 и 399 денари, а панталончиња по 699. Во Happening има распродажба, исто така и во Kaра има распродажба. А за чевли во Il Camino има - плати едно, земи две.
Каде да си купам?..па и на попуст плус и јас бев вчера ама немаше попуст никаков само имаше некоја акција на едни патики со ранец 2 500 ден така нешто али патиките беа крш мене не ми се свиѓаа воопшто... а патиките најефтините беа 1 999 а не беа нешто посебно а јас веќе си купив патики од еко мн убави бели со црно од страните и фармерчиња многу убави си купив од новите модели во елит и една маичка со кратки ракавчиња исто од елит
Каде да си купам?..па и на попуст плус Stikli tigresti da ne videl nekoj nekade ? So visoooooki potpetici
Каде да си купам?..па и на попуст плус Штикли тигрести, но не со големи потпетици има во Рамстор. Од кога ќе влезеш, се качуваш по скалите и од десна страна оди и ќе ги видиш. Вчера баш и на излог ги имаше со едни други преубави.