Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577

Или ако не читаш меѓу редови и ми вртиш ситни муабети, тоа во превод значеше дека "Нема теоретска шанса да најдеш тимберландки за 2000 денари" т.е. нема таков попуст, ниту распродажба.
    И тоа "НАЈДЕШ" не го сфаќај буквално.

2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.294
    Допаѓања:
    285.128
    А ти воопсто ги Читас ли моите постови пред да ја искористис опцијата цитирам? :^)

не приметувас ли дека постирас одговори на прасања кои не беа поставени(барем не од моја страна, не знам за друг)? :^)

мојот прв пост бесе за слика од тимберланд Чизми, под кои стоесе цена од 6000 ден.

да ти освезам меморија еве го мојот пост
    ...............................................................

а оригинали ли се тие од 6000?
    и ограниЧени се во броеви или сите се иста цена?
    .................................................................

а ти ми постирасе како си Чула или проЧитала колку се тимберланд Чизмите убави, и како јас врсам споредба мегу фејк и оригинал :^) :^) :^)

еве го твојот:
    ---------------------------------------------------------------------------------------

-Aман!!!!
    http://www.timberland.com/

Инаку за онакви чизми не е многу 6000 денари, па цената во сезона им е и до 10-12000 кај нас.
    Не споредувајте најобични чизмички со тимберландки, во овој случај марката си го прави своето и си наплаќа дебело за тоа.
    Сакам да кажам дека се стварно добри, топли, не пропуштаат вода, идеални за снег....
    совршени чизми.
    Ако би купила ваков модел, тоа ќе бидат стиркно од тимберленд.
    -------------------------------------------------------------------

иако бесе далеку офф на поставеното прасање, ти се заблагодарив и се обидов да се дообјаснам. т.с
    дали постираните тимберланд Чизми од 6000 се на распродазба.

Повторно мало освезување на меморија:
    ...............................................................................................................................
    најпрво фала за одговорот.
    инаку не изврсив споредба на цизмите, јас поседувам тимберланд Чизми и добро го знам квалитетот. бев едноставно изненадена од висината на постираната цена, сакав да знам дали се работи за некаква распродазба попуст на оригиналните модели или некаква имитација...оти сепак преполовена им е цената од онаа постоеЧка .
    ................................................................................................................................
    изгледа не бев доволно јасна и повторно добив реплика на мојот пост каде ми е казано каде мозам да наЧекам тимберланд Чизми од 2000 денари wtf :x
    т.с ми го постирасе следново:
    -------------------------------------------------------------------------
    -Тимберланд чизми во Македонија за 2000 денари ќе најдеш во Шутка.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    ниту прасав ниту ме интересирасе.

не станува збор за Читање мегу редови, тука воопсто не Читање на редовите.
    инаку постојат тимберланд од 6000. за оние со малку срека и помало стапало мозат да ги најдат помегу детските модели, изгледаат идентиЧно како и оние од категоријата за возрасни.

На eli25, Linn1 и lovelife им се допаѓа ова.
  3. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    женски сакам да си купам капутче црно или тегет да биде некаде до 2000 толку ми е буџетот !!!
    дај кажете ми каде да барам :) :) :)

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас земав во Еко за 2000 црно :) Можеш и во Елит да видиш, а и во Фиори би можела нешто ефтино да најдеш :)

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Значии се напнавте со тимберленд чизмите. Ако се тука по 10-12000 тогаш попрво нека се убијат тие што им ги пукнале цените. :fubar: :fubar: :fubar: Ти за 12000 ќе дојдеш до Белгртад да си купиш такви пошто кај нас се 10000 динари (100 евра оригинал!!!) Јас имам од брат ми од лани 2 пати облечени и мали му се сега, па јас ќе си ги терам. Така да да ви кажам дека ако дадете поише од 6000 денари за чизмите рачунајте дека се ограбени. :hai:

6. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Најпрво би сакала да те запознаам со две букви на македонскиот јазик "Ш" и "Ѓ"
    Првата се наоѓа веднаш до "П",а втората до неа од десно.

Втора работа е тоа што и ти ми одговараш непоставени прашања.
    На пример, дали тебе некој те праша воопшто дали имаш или немаш?
    Не и не ме интересира да ти кажам право.

Ти го цитирав само твојот одговор за да не тупам со 300 цитати еден во еден.

И зошто поставуваш прашања на кои одговорот и сама го знаеш на пример?
    (а, веќе го кажа во последната реченица)
    Сама си кажуваш,сама се караш, сама се побиваш.

Инаку Ника, не е до ограбување или не, кај нас продавниците воглавном си имаат проблеми со попустите на минати колекции.
    Оние стандардни тимберландки си ја држат таа цена, постар дизајн незнам ти шо, а кај нас ги продаваат како нови модели да се, од оваа сезона.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Јас си купив од еко 1700..моето е сиво ама имаше и црно (и кратко и подолго)... :)

На EVA19 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    rossonerka ко ПРВО и основно немој да ме правиш будала.Прво прочитај како почнува реченицата...ВО СИТЕ ПРОДАВНИЦИ КАЈ ШТО СЕ ПРОДАВА КОЗМЕТИКА.ако тоа ти личи одговор на прашањето кај има ефтини четки тогаш БРАВО.Немој мене да ме правиш мрдната и да ми објаснуваш...Браво за тебе ако си толку паметна без да те навредам.Побарав одговор.Од тој што добив добив и не ми објаснувај ти на мене...:)

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Па ловлајф не се нервирај ама убаво ти кажала, затоа што и во Космо и во Јуник и во Ким и во секоја продавница за козметика имаш и скапа и евтина козметика. Влези си било каде и разгледај ги марките како Флормар, Голден Роуз, Есенс и Аура и избери некои од нивните четки бидејќи тие се поефтни ;)

На lovelife му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Каде да си купам марама окер(сенф) боја? Планирам мартинки да си купам таква боја, па да ми одговара.
    П.С. зимска марама, дебелка. :)

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Во ГТЦ до Фиоранџело на прв спрат мислам дека беше, има една продавница за марами и ташни. По убави марами од таму немам видено, само цените им се околу 400 денари. Имаш во сите бои.

12. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Па ловлајф не се нервирај ама убаво ти кажала, затоа што и во Космо и во Јуник и во Ким и во секоја продавница за козметика имаш и скапа и евтина козметика. Влези си било каде и разгледај ги марките како Флормар, Голден Роуз, Есенс и Аура и избери некои од нивните четки бидејќи тие се поефтни ;)[/quote]

маја друго е некој коа така учтиво ќе ти каже каде и од која фирма да побараш а друго е коа само ќе ти се прави паметен :)Како и да е ти благодарам ...конечно и некој културен тука :clap:

13. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    ^ Ќе побарам, фала.

Инаку се извинувам за пребрзо пишување на постов но морав да прашам.

Дали има теоретски шанси да се најдат вакви кај нас? Просто се заљубив :x

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Лин скроз исти тешко дека ќе најдеш, летово имаше во ОВС ама не толку шарени. Ми текнува, јас пробував тегет со розеви цветови, ама многу ми беше големо.

15. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Каде можам да најдам некоја евтина голема црна ташна ко за на школо да , кожна да е?

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Кожна, а евтина, јок.
    Ако мислиш на тие од еко-кожа, имитации и сл. имаше убави и големи во Пикокс, околу 1000-че беа. Ама стварно убави ташни, можеш и за денска шетња да ги комбинираш.

17. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    знам за кожна дека нема евтина, мислев на еко-кожа! фала многу :D

18. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
    Женскии ве молам за совет.. каде можам да најдам женски војнички панталони :?: зс ств ми се итни, ај ако знае некоја нека пише :) фала ви однапред ( видов дека и една др феминка барала па ако знае..)

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ајде ако не ќе ти купам четки и дома ќе ти ги донесам ем нема да ги платиш ем нема ни да се мачиш да купиш. Може? Или и тоа не ти одговара?
    Не ти, јас сум будала што се трудев во 2 поста да ти помогнам и уште и цени ти пишувам и фирми поефтини и места кај се наоѓаат.
    Боже сачувај.
    Ах да и колку за информација дека се правам паметна да знаеш дека и јас си купувам четки од најефтините од бит пазар.

На lovelife, tigerlady, AlicaInWonderland и 2 други им се допаѓа ова.
  20. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.294
    Допаѓања:
    285.128

На Linn1 му/ѝ се допаѓа ова.