Вакво сако? Сите што ги најдов до сега се или многу кратки струкирани како за на работа или па се оваа должина но се скроз пуштени и широки.
kade da najdam dolga maxi saten sukna so visoka polovina? i dali znaete dali pantalonite so lepenka od mymoda,potocno bela boja se providni?
Да? Долго не сум била таму, се во Сити мол идам во последно време. Има попусти и по другиве продавници или само Бершка?
devojkii dali slusnavte za novata online stranica mojata garderoba na koja sto moze da se objavuvaat novi i polovni proizvodi za prodazba i podaruvanje. Za obleka,nakit,igracki za deca itn.. Jas se najaviv i stranicata e superr https://www.mojatagarderoba.mk/
Ја избришаа. Изгледа се собрале неколку другарки и сега продаваат работи на страната и ја рекламираат тука на неколку теми.
Ја избришале но некој направил нова што е за пофалба, во другите теми гледав дека на многу членки им недостастигаше.
Zdravo nekoj od Skopje da bil sega dodeka se popustive vo hugo?Mi treba za poklon pa da prasam dali ima na zaliha proizvodi ili da naracam online bidejki ne sum od sk da znam dali da dojdam?Za masko Konkretno kais i bluza
Каде да најдам во Скопје ски женски панталони кои ќе ми одговараат и ќе се со повисок кутел. Јас генерално имам проблем до панталони зошто имам широки колкови и никако не ми стојат некои модели. Пробав неколку ски панталони и кај сите е проблемот во горниот дел ниски се и тесни, а долу долги. Нормални пантални носам 40 број. За ски почетник ми требаат така да да не се некои прескапи.