Каде во Скопје да најдам вакви кутии/организатори за складирање во фиока? И дали знаете која цена се отприлика? https://www.amazon.com/DIMJ-Organiz...5H3LD7EMJ&sprefix=drawer,aps,352&sr=8-30&th=1
Препорачајте ми свечени фустани каде има повеќе избор? Може и онлајн продавници, битно да е баш свечено, светкаво итн.
Во ГТЦ на последниот кат има неколку бутици со такви фустани. Исто и доле на приземје има еден бутик што е на страната од кеј, од карши има продавница со накит. Ако не те мрзи има и во Прилеп во центарот неколку продавници со свечени фустани. Едниот се вика Paris boutique, ама таму се поскапи, има и со поевтини фустани.
Mislam deka ima vo sinsay. A i tuka uspeav da najdam na net, samo pishi organizatori za alishta i ke ti iskochat povekje.
dali ako naracam preku oficijalnata strana na hugo boss osven shipping 899 denari treba da plataam dodatno ddv?Ve molam za odgovor
Sto mislite za shopping vo kosovo dali se najduva po nesto taka poeftino..zenska obleka?i predlozete nekoj butici vo ferizaj
Fashiongroup ako ti odgovara goleminata, samo L e ostanato Isto i tuka, porano bea layla butik na insta sega smenile vo bysanya.mk
Не се мачи да одиш, џабе ти е. Можеби порано имаше нешто сега ти е исто како у шутка да одиш и тие аутлети се со партали
Ми излезе на инстаграм дека Нана во Рамстор имаат до -70% попуст. Наредна недела конечно се пуштам во потрага по фустан за во матично, па ме интересира дали мислите дека има нешто како за трудници и како се движат цените дали е прескапо… Или најпаметно да си идам директ во бутик за трудници да барам пошто сум скоро 8ми месец. Не сум многу голема ама пак со стомакот сум ограничена што можам да облечам.
Знам дека е крај на сезона за нешто вакво но да не знаете каде можам да најдам вакво прљаво бело крзно палто како на сликата?
Фала многу @Mishela Ми треба уште нешто, за во Скопје напишете ми ги неколку бутици каде може да најдам фустан за матура, да не се премногу скапи (познати брендови како нана или други слични).
Bandage фустани,сукњи дали сте виделе негде да има,па и онлајн? Пред многу години имаше една страна беа преубави ама веќе не постои,немам видено од тогаш..