Исти вакви гледав на рекорд продавницата пред unique што е, ама не ми текнува името на продавницата. Се надевам дека ме свати за која продавница ти кажувам.
Видов слични во она јордан што на средина негде во гтц. Само малце повисока беше штиклата од оваа Е сеа за цена не ми текнува баш.
ДЕВОЈКО ко прво не ти реков ништо лошо а ко второ не ми се однесувај така Јас културно ти велам благодарам што толку си се изнамачила за мене.И кажав дека во постот т.е одговорот кој што не го напиша ти каде стоеше дека четкички има во секоја продавница кај што има козметика не беше соодветен дека јас прашав нешто друго.ФАЛА ти многу што ме упати од кои фирми има поефтино ТОА ГО БАРАВ а не кај се продаваат четкички.Тебе ти се обратив бидејќи го бранеше одговорот кој што воопшто немаше врска.Извини ама така беше Иначе да...фала и за тоа со бит пазар.и јас би поминала таму
Има во Елит што е во гтц за 1000 ако не и поефтини...милион врсти и различни бои...баш на влезот провери
Мајка ми работеше во таа продавница и да, сама викаше дека цените се солени. Порано секоја година и даваа чевли по избор мислам и ретко кои од тие и се погодија убави па да ги изнаноси, најчесто беа неудобни и лесно се кинеа, лупеа и слично. Ама има едни златни сандали на полна пета што си ги изнаносе за мерак. Така што, не ви препорачувам баш да купите од овде, ама ако имате среќа може ќе ви се погоди тоа што ќе го купите.
маја друго е некој коа така учтиво ќе ти каже каде и од која фирма да побараш а друго е коа само ќе ти се прави паметен Како и да е ти благодарам ...конечно и некој културен тука [/quote] ако веќе не си нашла четки имаш во Базаро околу 15 четкички за нешо помалце од 200 денари на изглед се топ башка тоа се новчаниче кое има посебни прегради за секоја од четките инаку базаро има во н.лисиче и во соравија
Вакви имаш во продавница во гтц ( не ми текнува на името), на први спрат, спроти оне, до оптиката се наога или до златара една..Како и да е, висат на излог како на сталажа моделите еден врз друг, и имаат модели на Килах, а цената им е околу 3000. Баш гледав вакви пред некое време. Има и плишани модели и други бои.
Јас сакам да си купам некој убав капут,ама другарка ми шеташе пред некој ден и ми кажа таму околу 2800 биле..па ако знаете некое место каде што има поевтини,а убави капути кажете Spoiler Инаку ако знаете и од Велес кажете некоја продавница
женска за Велес не знам али во Скопје најевтини се во шутка цените се движат од 1400 до 1800 за тие сто знаат да се ценкаат истите капути во еко и елит ги гледав али немаше бројце инаку таму се 2000
Девојки ми треба помош. Каде да најдам вакво пончо-капутче како на првата слика, а може и некоја варијанта како второто (да биде бело или црно) ?!?.
Каде се низ Скопје има чизми на Баргала? И дали некоја била во скоро време во Штип-во фабриката,ги има ли таму новите модели ил не? Др.што сакав да ве прашам е каде да купам прекривачи за тросед,двосед,фотеља-поевтини нормално,од оние обичните.Која цена се движат?