Да провериш во Зара, јас секогаш од таму си наоѓам фустани за вакви настани. Не знам каков тип на фустан си имаш замислено, ама се наоѓаат баш убави модели. Мене Зара фустаните ми се супер и за блиски и за секакви свадби, зашто стилски повеќе се пронаоѓам во таков, него ли во фустан од Нана, Ламас и слични дуќани. Можеби ќе можеш да искомбинираш и некој корсет со здолниште од сличен материјал, види ја и таа опција. Чисто давам идеи, ако не ти текнало на нешто вакво.
Здраво на сите. Потребно ми е да најдам сатен ,долг фустан ,шампањ боја . Да не биде премногу скап.Дали знаете каде можам да најдам Можеш да побараш во molini shoes, ако сеуште им се достапни зимски модели, или на почеток на кисела вода ако си во скопје, jani shoes, види и во лептокарија на крајот ,кај банката има еден дуќан може ќе најдеш вакви модели.
Јас од Sarafashion.Не порачувам онлајн, туку идам во продавница и си пробам.Не се скапи, а често можеш и да фатиш попуст, еве сега мислам има.Не се нешто wow ама за таа цена се солидни.
Sega skoro odgovoriv na edna chlenka za istovo, nekoja strana nazad. Da ne ispadne deka gi reklamiram, iskreno nemam nikakva dopirna tochka so niv ama imaat ok raboti so poniski ceni od drugive strani kaj shto ispod 1200den helanki ne mozhesh da najdesh. " https://www.instagram.com/urban_shop5?igsh=Z29ra2Mxc3F6NzNh Tuka imaat ubavi, ne preskapi kako po drugive sajtovi. Jas imam helanki od tuka dushata im ja izvadiv."
Може ли да ми кажеш каде им се продавниците? Не сум од Скопје, прв пат купувам вакви обувки затоа не знам кај да ги барам.
Биана имаат во ГТЦ продавница, Степ&го во ТЦ Бисер во Аеродром, а Белмондо мислам дека се само онлајн сега, ја затворија продавницата (инаку се од Куманово). Имаат на фб страни, а Биана имаат и веб страна, може да си разгледаш модели
Имаш пробано од тие со scrunch ефект хеланките од СФ? Дали го подигаат задникот или само за декорација е скранчот, многу се солидни цениве за еден сет