Може прашањето не ми е за тука, не знаев каде да го поставам. Дали имате предлог студио за шминка и фризура, за Скопје, што по можност нема да биде повеќе од 3000ден.
https://joxx.mk/prodavnica/suknji/suknja-2/ Немам нарачувано од тука, вака на сликата ок делува ако ти фаќа око.
Мидери ми требаат убави, овие во Сара Фешн не ми се нешто којзнае што. Се лизгаат по телото. Ако знаете кај има убави и квалитетни пишете ми.
Сакаш од тие со ногавици или без? Имам неколку пара со ногавици од Сара Фешн, не се толку лоши за разлика од другиве ствари што ги имаат. Убаво ја истакнуваат фигурата, затегаат ама ги носам без хулахопки зашто со хулахопки како да ме отцртуваат. Едни од нив беа доста долги, па ако носиш фустан или сукња со шлиц се познава мидерот. А ако сакаш без ногавици, види во Бонати, Lisca, Women's secret, Calzedonia, Tezenis. Таму би требало да се со подобар квалитет од Сара Фешн. Ако видам негде низ град или онлајн, ќе ти пишам баш.
Мене ми требаат за невестински, без ногавици, а со ногавици за мајка. Мене искрено од Сара Фешн не ми се убави, а не се ефтини искрено.
Тоа да, си се преценуваат они со цените, познати се по тоа. Види по другиве продавници, ако нема ќе тркнеме до Солун на крај краева.
Да ми предложи некој каде би можела да шијам фустан, ама некој што добро работи? Ми треба да се изработи за еден месец и не знам кој би се нафатил. Битно ми е да е добро изработен и како што сакам да ми го погоди. Во Скопје по можност. Исто така, дали знаете некои добри бутици за фустани за свадба (за кај близок) ама за денот? Секако освен ГТЦ.
Persin i Zd_tamaz imaat neshto slichno. Toj od zd_tamaz se vadi gorniot del kaj ramenicite i mozhe na preramki da bide fustanot samo. I slichno neshto gledav vo mohito pred nekoja nedela.