Каде да купам некои квалитетни хулахопки кожа боја, 20ден од прилика? Со waist shape, без сјај, мат да се.
колку е? имам неколку свадби што не ми се толку битни не ми се даваат многу пари за шминка и фризура. ако имате и други предлози нешто поевтино за во Скопје пишете
Каде да си купам фустан сако , црно со чипка? На неколку места прашав црно нема нигде Ми треба за следна недела морам да најдам
Каде има вакви целосни панталони. Има во бутик Ив ама па не ми се даваат 4900,некако претерале со цените.
Sega Im e 2300 mislam ama dostava nedela I poveke se ceka. Najdov identicno za mn poevtina cena vo local butik za srekja.
2000 беше,сега мислам 2500….Шминката ми стоела цел ден не мрднала…и косата…сум одела и кај beautyface_ane побарај на инстаграм ако си во близина на Лисиче,не е скапа и убаво шминка.
Ми треба пролетна јакна, дали некоја ја има видено во живо и каков е квалитетот дали вреди за парите?
Девојки, имате ли видено било каде (макар и на некоја страна од Косово) ваков фустан? Може и друга боја. Видов дека има и на Али експрес, ама не сум сигурна дека ќе ми стигне до датумот.