Јас имам купено градник од Сара Фешн турски модел, сега е 990 ден, две год. како го носам мака нема, и многу е удобен.
Јас од tezenis east gate наоѓам какви што сакам. 1000 денари 1, 1500 2 градници. Ок ми е мене цената.
Каде би можела низ Скопје да најдам ваков дводелен сет? Не мора бојата и дезенот да е ваков, туку моделот да е тој. Ми треба да пробам и да купам до четврток, не онлајн, може и поширок модел хл, ххл, не знам ни каде да барам веќе .... Пробав нешто слично во ЊуЈоркер, апла проѕирни се .....
Хај Вакви комплети имате ли видено негде низ ск? Или пак некоја страна од кај што се нарачале? За материјалот ме интересира каков е
Vo Matstars ima popusti na patiki.Duri ima i akcija plati 1 zemi 2.Zboruvam samo za odredeni vidovi na patiki.Jas si zedov za 1500 denari(so popust).
Може да го немаат баш истиов ама имаат слични- види Sorelle или Mymoda на инстаграм. Mymoda имаат и физичка продавница.
Здраво, каде можам да најдам машки панталони, кошули, костуми голем број? Од 6хл па нагоре? Голема серија или поголем крој?
Мислам дека буњаковец горе на спрат има еден таков бутик за поголеми броеви е. Бутик XXXL се вика можеби ги имаат овие броеви што ти требаат.