Женски да ми препорачате чешел што убаво ја расчешлува косата и не ја куби ? Нека е и поскап. Ви благодарам!
https://hairshop.mk/product/olivia-garden-fingerbrush-celestial-pink/ Ovaa ja falat mnogu. Ja nemam koristeno lichno, vo odredeni saloni mi ja imaat cheshlano kosata so vakov tip na chetka i navistina raspletkuva i ne kube voopshto.
Јас ја имам оваа четка. Многу убаво чешла и воопшто не ми ја куби косата. Многу е лесна за одржување, лесно се чисти. Ја купив минатото лето од Дм за 150-200 денари. Многу беше евтина не очекував кој знае што, но супер се покажа.
Пробај ја оваа четка на Ебелин. Супер расчешлува и мене воопшто не ме кубе, скроз е безболна. Не ми текнува точна цена, ама секако не е скапа. Ја имам и дрвената ама оваа ми е поефикасна.
И јас сакав за нејзе да пишам. И не собира влакна големи и ситни плус овој тип на четка. T.e собира големи ама лесно се чистат.
Дали некој знае каде можам да купам ваков комплет може и онлајн Јас не успеав да најдам наша страница
Каде може да најдам свечен матурски фустан во Скопје? Може и бутици да ми препорачате, онлајн страни...
Енџел наспроти триумфална, а одма до него имаш уште еден бутик Силиа. После у ГТЦ на втори спрат горе низ пролазите има дуќан само за свечени фустани. Во Бисер трговскиот бутик Стела, таму исто има свечени. И нешто низ Лептокарија што сум гледала не ми текнува на имињата.
Од каде купувате женски квалитетни сандали? За година две и некако не се веќе за носење, давајте предлози
Tangle Teezer дефинитивно. Порано ја имаше во космо, провери дали уште ја има. Ја користам ретката повеќе од 10 години, супер ја расчешлува косата и не кине влакна.