по колку се подвезиците со чипка ама со силикон да не е со прикачување за корсет,каде има поефтини низ гтц или веро? фала на одговорот http://www.google.com/imgres?q=%D0%BF%D ... x=60&ty=87 вакво нешто извинете за Spoiler газот и цена ако може
вакви купив од сара фешн 250 денари. само силиконот не се покажа најдобар мислам малку повеќе ми паѓаа
Чорапи во ГТЦ имам вакви лани земено 130, одма чорапарата на влезот што е, има нешто за чевли, па една за фармерки, па чорапара. НО, катастрофа силикон, на прво носење се лизгаа и не ги облеков од тогаш.
Јас си купив лани од пазарчето карши буњаковец што е околу 200 денари беа и уште ми држи силиконот, ги изнаносев Провери би требало да има
женски сакам да си купам фустанче нешто како ликра материјал, не многу долго со долги ракавчиња... кај можам во скопје да најдам нешто такво зошто во мојот град си барав и не можам да најдам ??
девојки да прашам кај може да најдам повеќе избор на чанти ,некаде до 1300 -1500 ден ,се утепав од барање веќе 2 дена насекаде и никако да ми се допадне некоја ,сакам така по подолга ,пуштена да можам на страна да ај носам и да е големка да не е мала ,ај хелп ќе ве молам ? фала однапред
Сакам да прашам, дали сте виделе низ центарот на Скопје, дали по бутициве или на Зелено Пазарче, некое плетено бело капче ? Многу ми е мерак да најдам и да си купам едно такво, само штета не сум забележала. Значи не во комплет со ракавици и шал, туку само бело плетено капче. Ајде че ве молам, освежете си ја меморијата.
Пред некој ден видов во Еко инаку моја другарка има купено од Калиопе бело плетено капче само не знам точно колку пари
Во Џордан во ГТЦ од 100 до 150 денари има разни плетени капчиња во секакви бои и неколку различни форми и плетки и без пуфче или со пуфче на крајот. Имаше неколку бели капчиња. Има и комплети за ефтини пари, а има и само капи и само шалчиња.
Феминки, не сакам да бидам офтопик ама каде се наоѓа Зара?! Во ГТЦ сигурна сум не е, оти ќе ја забележев до сега! Иии какви се цените таму?