Здраво Да ми препорачате кај да купам некој убав комплет за свадба? Не сакам да носам фустан. Или некој убав елегантен комбинезон?
Не знам дали ќе ти одговара големината, но овој ми изглефа убаво https://www.fashiongroup.com.mk/kombinezoni-2/873731-kombinezon
Здраво, дали знаете од каде можам да ги најдам овие фустани низ Скопје или онлајн? Во Tamai i Brash нема броеви.
Каде има панталони од тенки материјали, ама да не се wide leg? Панталони што колку толку ногавиците не им се широки? По уз нога?
Гледам поголеми бројчиња објавуваат од Golden Garden, Style Boutique и Božica Boutique, и тоа убави моделчиња, само не знам дали може да се порача онлајн или само директно од продавниците.
Во кои бутици во косово купувате фустани за свадба? Сакам да одам следен месец..Да не се прескапи само, така полабав буџет
Последен пат кога бев во Ленти имаше доста избор на секакви фустани (и секогаш се наоѓа за поевтино) Инаку, знаете ли некој бутик кај што има клот црни маички/кроп топ, проверив во повеќе ама никако да најдам....
Ваков или сличен модел дали имате видено, но да е во продавница, не онлајн. Исто така имате ли предлог каде можам да најдам по кежуал фустани кало овој или слично, за на свадба ми е, но денски и не сакам некои тешки сатенски фустан.