На пазар има, големи и мали да си бираш. И во ДМ имам видено ама поскапи се, таму има и во разни бои.
Некоја од овие да има физичка продавница? На свадба сум и барам нешто вакво ама сакам да пробам на нога
Persin ima vo Kumanovo, za drugive ne znam, mislam deka se online prodazhba samo. Da pobarash na net da vidish dali imaat prodavnici i ako imaat, kade. Ili eventualno da im pishesh.
Препорачајте водоотпорни патика/чевла или некоја минималистичка чизма, за на точак, за на дожд, за на есен.
Имаш попуст сега таму разгледај може ќе најдеш , имам преку 10 комплетчиња за вежбање од таму и хеланки уште толку навистина се квалитетни и лесни вредат за сите пари ми немаат мрднато, баш онака се лесни како ништо да не носиш и хеланки и тренерки. Не знам кое бројче носиш ама последниов пат кога бев гледам имаа некој попуст.
Каде можам да најдам вакви фармерки? Во последно време се што гледам е широки фармерки. Ги имам Stradivarius D92 но се баш широки. Пробав D91 но не ми стоеја добро за жал.
Zdravo znam deka ne e tuka temata ama neznam kade da prasam vo palma aerodrum dali imat torti malecki kako za podarok za edna licnost da duvne sveki