Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Воопшто не сум за многу скапи обувки . Еве и зошто . Лани земав од Адамс чизми што истите ги имаше и во Пеко и Алпина за 3000 и нешто . Вториот пат ми пропуштија , а самата продавачка ми гарантираше .. жива се изедов . Жива . Дојде оваа зима и си земав од Адесо , слични на тимберлендки ( вака се викаа ? :D ) за 2200 . Пред некој ден коа заврна искочив да ги проверам и не пропуштаат .
    Од Грејдер се и вакви слични , горе имаат бело само , за 2000 . Не се мој стил ама не можам секој ден со бари во чорапите да си доаѓам дома .
    Ништо не гарантира дека се квалитетни . Другарка моја зема од тимберленд годинава , 6000 даде и и пропуштија .

2. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Девојки да не сте налетеле негде во Скопје на убава дебела зимска пелерина? Уште ако има црна или крем супер би било... М? :)

3. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    А од кај ги купи тие од 3000?

4. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Јас ги земав пред 2 години,од Ексклузив во гтц горе пред Шевињон.

5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Тајгерлејди,бре па не може секоја да има квалитетна чизма.Кој сака да си ги криви нозете во неквалитетни чизми,ако има нека се јави некој.Некои едвај сврзуваат крај со крај,па и чизма од 600 ден е премија,така да размислете нешто пред да напишете.Секој не може да одвои 2000 дури и цела година да штеди ;)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Извини грешка си , Тимберленд не пропуштаат :D Прашај ја другарка ти пак :)

7. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Деновиве барам чизми за снег и тешко ми оди :( ! Не можам да си најдам некои што ќе ми бидат по мерак, да бидам искрена многу помалце гледам на квалитетот отколку на естетскиот изглед на чизмата, а знам дека најважо од се е да не пропуштаат! А и немам баш искуство со чизми за снег, а и изборот не ми се допаѓа баш :tmi: ! Да требаше штикли да си купам гарант досега ќе беа одбрани,ама вака кога треба да купам нешто кое не ми е по ќејф а морам да го имам, искено тешко ми оди! :@ Ги гледав тие во Џордан (бели,црни, сиви) ги имаше многу, ама па не ми се допаѓаат баш! :?:

Ми фатија око едни, не се лоши ама немам врска дали се соодветни за снег! Де кажете вие што мислите, ќе ги биди ли или нозете пак утоп ќе ми бидат! Советувајте дур не сум ги купила!

Прикачени фајлови:

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.927
    Допаѓања:
    4.580
    Девојки,ве молам кажете ми каде можам да купам перика?

9. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Ќе ги биде овие,јас мислам супер се за на снег.Јас лани си купив од Ил Камино,и исто не гледав толку како ќе изгледаат (нормално да ми се допаѓаат) ама сепак да бидат добри за снег.Моите се слични,внатре цели се крзно а од надвор како шушкаво е матријалчето,и гумата е тука негде.Добри се :up:

На mina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ma4enceEdno

ma4enceEdno Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    465
    И јас си земав од овие 2200 само моите се на тегет боја, сеуште ги немам носено, но очекувам да не ми е ладно со нив на снег. А и за тоа дека не пропуштаат Тимберленд сигурна сум, бидејќи се квалитет.

11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    ^ Денес конечно ќе си земам вакви. :)
    Мислење, потемни или посветли да си земам? Јас сум за посветлите ама и потемните се убави.

И каде да си најдам ваков фустан? Црн, нааајобичен со 3/4 ракави.

Прикачени фајлови:

• Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      35 KB
      Прегледи:
      498
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033

Итно ми е девојки! Кај да најдам нешто ваков фустан за попристапна цена низ Скопјево?!

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Нешто вакво, само џемперасто(не е памучно, малку е подебелко) со пуфкасти ракави ми купила мајка ми од некоја Кинеска продавница во Кисела Вода.
    Поим немам јас кај е, ама ако знаеш оди провери си. Фуснтачето е стварно убаво, а колку што разбрав 700 денари го купила.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fotografija20

fotografija20 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    10
    девојки,каде во градов можам да најдам кафеава јакничка за во зима,кратка и со крзно? :)

15. Kasandra123

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Потемни ;)

16. Kasandra123

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    бершка - евроазија

17. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Девојки има Бершка во Скопје ?? А и Евроазија кај се наоѓа ? :)

18. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Евроазија имаш во Веро , ГТЦ најгоре и Рамстор . Има облека од Бершка таму ама мислам дека нема нови колекции , ако грешам нека ме поправи некоја феминка :)

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Ми требаат обични прерамки за градници, имам некои постари и ништо не им фали освен нови прерамки ама никако да најдам..на пазар (зелен и бит) има силиконски, а најобични нема или јас не сум го потрефила местото каде да барам. Некој да не знае каде има?

20. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Во однос на муабетот за чизмите, моите се од Баргала, значи македонско производство, и четврта година како траат.

Кондура се знае дека најубаво е да е кожа, точка. Лакирана, превртена, шо сака нека е, нема подобро од кожа. Е сеа, не може сите да имаме по пеес пара, дали чизми дали салонки, па и сите да се италијанска кожа и да коштаат бог зна колку. Факт е дека има чизми што изгледаат ко пластични, ама не секој може да одвои купче пари за пар чизми. И баш затоа муабетот не е на место.
    Тимберленд има оригинал, и откако Тони Фен ги заносе почна секој дуќан да носи, макар и имитации од пластика. И Тимберленд чизма не пропушта, не ме убедува никој во тоа.

На Kasandra123 му/ѝ се допаѓа ова.