^najubava 2010 - Еве ти фејсбук профил. Дечково се вика Младен, живее до Дебар Маало и изработува по порачка ЧУДА од филигран. Цените му се доста разумни. Разгледај ги сликите, а се` што те интересира во врска со цени, нарачки, имаш телефон, а може и во инбокс кај него. http://www.facebook.com/group.php?gid=146504875381222
najubava2010 многу убави брошеви имаш во златарската улича во гтц. Продавницата е од страната на жена парк од лева страна, се продава злато но имаш и филигран. Исто така имаш филигран имаш и кај што е ботони само малку подоле.
Сакам да прашам дали во Eвроазија ја има колекцијата на Страдивариус или грешка сум? Aко знае некој нека ми пише...
Ако мислиш на најновата, ја нема (колку што јас знам) Носат роба од претходна сезона и нормално ја продаваат по вртоглаво високи цени. И Страдиваруис и Бершка.
Попладнево, после незнам колку време , со мое шетавме низ град и се од цените. Ме интересира каде можам да најдам интересна кошула, хеланки и чизми.... за 10-год. дете ( С бројче од бутициве, веќе одамна некупуваме од детско....зошто не е модерно ) Или да ми дадете некој предлог како да се дотераме за роденденска забава. п.с. што им е на машкиве што шетаат по град со засукани ракави до лактови
затоа што купив пеперутка пред 2 месеца за поклон мислам дека можам да ти помогнам пеперутки од 10см нема или ако има нема со сигурност да ја купиш затоа што е преголема најголемите се 8см и исе доволно големи те се движат до 2000ден -2500ден најмногу, зборувам за сребрен фелигран..инаку помалите се од 800 па натаки до 2500, и малите изгледаат слатко.Ги има на стара чаршија и на златарската улица каде се поскапи а не се воопшто различни од тие на стара чаршија , ги има и во рубин -не се чуди ги има и имаат избор а не се скапи. Фелигран со плавиот дел баш како што ти сакаш-зошто и јас сакав во скопјево нема никаде не прават секаде проверив за Охрид незнам сигурно имаат Има и слики баш како оваа што ја имаш ставено и цените се 1800-мала, 2000-средна, 2600голема ги има во продавницата до собранието
На бит-пазар на тезгите каде што има долна облека,има во сите бои,уз тело на долги ракави со ликра,преубави се 200 ден.И има во Елит 250 ден (исти се како тие од пазар).
Каде во Скопје (центар) ги има хеланкиве што имаат боја и дизајн на фермерки??? Барам уште од пред 2 месеца немам најдено нигде . Ако знаете и цена . Се утепав од барање, ќе почнам и да ги сонувам. (Немам барано по бутици за долна облека, на други места сегде, се изнамачив. Денес цел ден го поминав барајќи ги и на крај ништо ) Си се изнаставав слики
Има во продавници каде што има хулахопки, имаше и во Теранова (мислам). И колку што памтам, околу 400 ден се.
Провери во Penti можно е да имаат или ако ти кажале дека има во New Yorker види на нивната страна може има http://www.newyorker.de/ Иначе кај да си најдам ваква сукња во Скопје?