каде можам да најдам продавница каде што се продаваат штикли и ташни заедно,да бидат исти или пак слични
Каде можам да купам вакви нитни? Исти вакви! И порачав на тетка ми од Зелен пазар ама немало Ми треба точно адреса, име на продавницата или што било, баш се!
Зависи... Има нешто во Јавор.... Сигурно ќе најдеш нешто слично. На пример саботата забележав прекрасни сандали на штикла ( со цвеќиња) а имаше и слична чанта со цвеќиња во потемна нијанса
На бит пазар има во една продавница,се наоѓа во уличката пред атлантик комерц зградата што е или му доаѓа карши влезот на женски пазар имаш уличка влези има продавница кај што се продава све и свашта и они не знаат што имаат. Епа таму имаш вакви и во други форми и различни бои. Пакување од преку 60 парчиња е 50 денари. Се надевам објаснив добро кај е продавницава. Внатре има и монистри, копчиња, камења, ленти, цветови, што све не.
Да не сте виделе негде ваква проѕирна кошула? ииии да не знаете каде би можела да најдам сличен фустан со гол грб?? Фала однапред
За фустанот.. женсками има ист скоро само на рамењата нема така набабрено и на полојната не е лабав назад како на сликата, друго се е исто и е во црна боја и имаше 2 слики од напред и од назад.. и на шнајдер беше му го зашијаја прекрасен е !
Не знаев каде да го поставам прашањево па ај да си ја пробам среќата тука?! Да не знаете каде има слагалици? Ама пример да бидат со слика што јас сакам да биде???? Однапред благодарам
Вакви има скоро во секоја продавница во Скопје каде што се продаваат чизми. Мислам дека се околу 1500ден.
Ако си ситничка, имаше денес во Еуроазија нешто измеѓу фармерка/хеланка баш ваква, за 499. Само беа останати XS и S, други бројчиња немаше. Сакам да прашам, каде низ Скопјево има големи ташни, ама така, троа поевтинки да бидат ??
Последна шетња низ продавници, големи ташни (иако “големо“ за секој е различно) имаше во ЊуЈоркер и во Пикокос. Цените се од 1000 па нагоре. Инаку ако те носи патот во Аеродром, посети ја Хепенинг Реноме продавницата, продаваат нови модели на ДукиДасо, чантите се ПРЕубави, а цените се пристапни.
Девојки, знам дека ташнава не е од сега ама мора да ја имам Значи се работи за моделот кој е како сплескана и со цветче на ташната во бела или црна варијанта...Каде можам да ја најдам?
Значи има едни женски панталони, ги видов во едно списание, горе се широчки а под колениците надолу се тесни, нешто ко шалвари ама се од платно. Ако некој знае за што зборам и кај ги има да каже ке сум врло благодарна. поточно за вакви зборев