Знам дека многу доцна цитирам, ама скоро ја видов ташнава и мене ми се свиѓа (мислам дека скроз иста) во една продавничка кај Црвен Крст. Проблемот е цената - 2500 е, а мене ми е тоа премногу скапо.
Девојкиии........ во мноогуу незгодно време ми треба костим за капење..... Летово не бев на одмор и немам... Сега со дечко ми сакаме да одиме на базен...меѓутоа немам костим за капење.. сега знаете ли каде да најдам, и сеа да не биде над 1000 хехе, ако е можно..
имаш во конверс во г.т.ц и во беверли цела пливачка опрема од костим мислам спортски, капи, наочари и дрн дрн.... меѓутоа мислам дека се поскапи од 1000 држат на арена. После имаш во беверли во спидо можеш да провериш и таму но и таму мислам дека се поскапи. провери види си
Уште еднаш дали некој знае каде има маица со знамето на Англија?!И ако имате видено каде и и која цена .. фала однапред
Нормални плик ташни, да не се по 2 и пол илјади како во аксесорајз, тие се пореметени скрос. ...Најобични пликчиња...? (
Вакви слични јакни имало во Терранова...ама кожни... Мајка ми ми купила ама колку нз Spoiler не ја имам видено сеуште...по описот ваква беше, со патент на страна
http://shop.mango.com/MK/p/mango/clothi ... 3440682_02 Ми се допага фустанов, моменатлно го има во МАНГО,но каде да најдам по пониска цена во Скопје сличен,црвена боја?
девојки барам чизми до 1000 денари кафеави и над колена али до 1000 ама да бидат квалитетни ве молам за помош! и нејкам плишани туку као од кожа-.-...ама да не бидат онакви огромни ко за по риба ма незнам ни јас да објаснам што сакам
ако не се лажам имаш во чаршија и во она( 26 ноември ли беше) ај да не тресам зелени нека ме поправи некоја феминка пред мавровка ќе му дојде ??? за 600 денари ги гледав упс ама колку ти помогнав со објаснувањево
појма неам ...и не сфатив хахах ама не е битно како и да е фала...ништо изгледа ќе морам да се мачам да го шетам градов