Сега пред нова година нема попусти туку поскапо е.Попусти има после Н.Г таму Јануари-февруари Во Елит на тезгата кај ташните,скроз на крај,на бит пазар,на зелен пазар.
На зелено пазарче јас лани сикупив за 150 денари совршен, мек и убав. Беше малку поскап (250), ама прљав па самиот човек ми рече 150 денари, и си го исправ. инаку како и да е, поефтино е отколку да го земеш од некоја продавница, а ја пружа да речам скоро истата топлина.
Каде да си купам некои ниски чевлички што може да одговараат на посвечени фустанчиња за да не морам секогаш да ги носам со салонки?
Од 1200 па нагоре Има потенки само со постава и подебели Подебелите се 1600 кратко, 1800 подолго Ова го гледав во Елит на една тезга на почетокот каде има голем избор на капути
Ми текнува дека многу Феминки бараа вакви маички,па баш денес видов во Аеродром,во спроти трговскиот Бисер кај што има продавнички,на постојката.Цена не видов,важно ќе ги видите на излог баш како на сликата се
Девојки ве молам ако знаете да ми пишете каде на друго место во Скопје, освен во Медикус продаваат медицински перики?
Здраво, ако сакате да купите нешто од некоја онлајн продавница, а таа не врши достава во Македонија , можете да се регистрирате на Viaddress.com, каде што довивате американска адреса на која што ќе пристигнат вашите пратки, а потоа од таму преку брза пошта можете да си ја земете пратката
девојки не знаев каде да прашам од каде купувате RIMMEL козметика овде во струмица нема а има интересни производи
Мислам дека во Аванти има вакви или ке донесат не сум сигурна. Инаку девојки кај да најдам крзно вештако се разбира. И дааааа на попуст! Не да биде многу скапо
Прееска во Шутка видов милиони крзна, со ракави, без ракави, во сите можни бои од црно до розе. Е само не прашав за цената ама не би требало да биде трагична .