Јас обично тенки каивчиња купувам во бижутерии или продавници за аксесоари, конкретно најмногу наоѓам во Олимпиа во Беверли Хилс. Секогаш има избор со бои, провери дали ја има оваа
Во Котон ги гледав околу 2000 и нешто пред месец, два може сега се на попуст. Преубави беа ама мене тоа ми е многу скапо.
темава се вика каде да си купам па и на попуст плус. во превод поевтино. не знам која е смислата за било што да се спомнува аксесориз кај што едно обично шноличе е 2000 ден.
Јас сметам дека битно е да се одговори каде има да се купи нешто што некој бара, ако е на попуст уште подобро, но не може се да биде на попуст. Ако сум видела нешто што некој го бара - ќа кажам кај сум го видела, па дали на некој ќе му одговара цената или не, тоа е индивидуално.
Каша кога веќе бараш грешки тогаш види дека се работи за Аксесорис , не Аксесорајз. Знам на што мислиш, тоа што е на плоштад и во Веро. Ама јас зборам за тоа во Рамстор.Таму нонстоп има акции и попусти колку што знам.И кога веќе треба цена, јас траката ја земав 250 А и се сложувам со Маја. За мене нешто ако е скапо, можеби за тебе не е. Инаку јас обична тогаш земав, за плетени не знам
Некои само бараат каде да купат сеедно цена, а кој бара поефтино си потенцира. Ако некој бара поефтина трака нормално нема да речеш во Акцесорис, ама ако бара само трака без да каже за цена ќе му посочиш и дека има таму. Инаку не знам дал мисли на ваква трака за топлење. На бит пазар кај бугарите кај накитот на првата тезга по 200 или 250 беа. E вакви беа
Девојки, каде да си купам плетен фустан ама со отворен грб??? + Каде има убави капи, шалови, ракавици, само да не се скапи многу???
Ваква барам како втората а кај се поточно бугарите? после пазарот за зеленчук има мислам некои тезги..тит се тие ?
Женскииии..да не знаете односно да не имате слика од оваја Јасмин од ,,Љубов и казна" сако сребрено имаше да не знаете слики ова она оти сакам такво да си сошијам..или ако ви текнува на шо ви зборам да не знаете кај можам да си набавам? Фала однапред
само со подолги ракави видов во Манго, преубав беше, ама цената беше 3000 и нешо мислам дека 3300 Инаку ако имаш време тркни до шутка сигурно ке најдеш нешо за поевтини пари, и ако успееш да најдеш извести ме по лп