Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции ^^ Во Биана http://www.bianashoes.mk/mk/kolekcii/zima.html
види во трафик или аванти ама не се со добар квалитет цените има се од 1200 до 2000 ама има и на шутка, до кај 1400 се таму имаше сиви црни,крем, бели, кафеави
Уф , дали е до фустанчето или девојчето, јас се заљубив Нешто слично на ова, убаво би било ако е во оваа боја ама и немора
Здраво ,може ли да ми кажете кај се наога Peacocks во Скопје.Ке одам овие денови па би сакала да видам што има.
На плоштадот, порано каде што беше теранова ако знаеш, сити галери. Туку да си прашам јас, сте виделе некаде подебели чорапчиња сиви до над колена? Значи не дебели она плетено, туку како хулахопки само да се подебели да не се прозирни, и која цена се?
Каде во СК можам да најдам некое шалче или било какво парталче (по нормална цена) од црно вештачко крзно? Не ми треба за носење, имам некои други планови за него...
aaaaaaaaaaa колку е само убаво девојчетоооо ! сакам ваква ќерка да имам ,еден ден плус со мојата омилена боја ....сака и јас вакво фустанче ...хихихи за возрасни само
Вакви шалчиња има сега по сите продавнички со накит,има во продавници каде што има Дуки и Дасо накит и шалчиња не се скапи до 300-400 ден се. Мислам има и на бит пазар (накај бугарките) и на зелено пазарче.
Каталогот почнува од 26 и на 117 страна е. Ама 850 е ... а гледам дека тука пишале дека можеш да ѓи најдеш и по поевтино... така да не ти се исплати од Oriflame