Вакво вештачко крзно имаш на битпазар во женскиот пазар кај материјалите...Зашто кажа било какво парталче....
Девојки каде да купам некој убав џемпер,ваква боја да е како овој: Ми се засвиѓа многу бојава и решена сум да купам џемпер во ваква боја !
јас имам срцка скоро исти се само штиклата е потенка и повисока малку си ги купив од шутка пред 3 недели 1100
Jас имам вакава слична само плава си га купив во telly wailly беше мислам дека 28 евра не сум сигурна (га купиф лани во фебруари)
Ај ако може да ми кажете.................. каде по Скопјево може да се најдат Булдозер патики и обувки.
Јас ги имам истите си ги купив од Њу Јоркер 2500ден ,ама скоро пред 3 месеци ги купив незнам дали сеуште ги има
Не станува збор за облека но бидејќи Сакам да прашам е заклучена ќе се обидам тука. Ми треба да купам за утре пикадо, е сега каде има? Не ми е битна цената, сега добро да не е 5000 , само не од пазар затоа што немам шанса да отидам до таму за волку кратко време.
Во Џамбо има повеќе видови пидадо, и мали и поголеми. Баш ги гледав минатата недела , се мислев дали да си купам ама се одлучив за пиштоли со куршуми од сунѓер
Каде можам да си купам ваков тип на сукњички? Да не бидат некоја претерана цена (барем за сукња) Некоја послична како првата, да кажеме
Каде би можела да најдам во Скопје најобичен црн тесен мини фустан со долги ракави? Не мора да е на попуст,само да го најдам!
Каде би можела во ск да најдам ефтини шалчиња, ракавици, капи зимски за ефтинија ? на 24 одам за ск ке има ли попусти по бутиците ?