650 или 690 денари, не можам да се сетам. Баш вчера во Пикокс видов цена затоа што видов дека бараше. Само кафено е.
имам јас слично како ова второво малку поубаво....ама старо ми е пред 2 год од теранова го купив не знам сега дали има...ама знаеш можиш да си сошиеш вакво слично!
Ќе има попусти се разбира но што ќе начекаш од тие попусти е прашање бидејќи убавите работи одма се земаат!
Каде можам да најдам долги, а тесни, црни, непроѕирни хеланки, со нормална цена во Скопје? Сите што ги пробувам или ми се широки, или ми се кратки, или не се црни, или се 900 денари. Едит:Да не ми бидат високи до мишка. Kаде да си купам кожни хеланки/панталони, ама да не л'штат и да немаат никакви светки и чуда.
Јас имам обични, црни, не проѕирни од една продавничка во ГТЦ доле во редот со Шехерезада, околу 300 денари беа. Е од таму имам 3 пара и сите се различна дебелина, последните се најдебели. Ако не те мрзи до Шутка да одиш таму беа 150, 200 ама убави и непроѕирни беа и тие.
Да не се дерам више па,ајде да ми кажете каде да најдам вакво блузиче ко на дани,со голиот грб,црно,па уште и малце узврат! Више кога не вадам деколте,да извадам грб! http://www.youtube.com/watch?v=tgR17alO ... re=related
Уште не најде? Ќе се стопли додека да најдеш Само се мислам како ќе ја носиш оваа е за без прслук и за мали гради, ти ќе треба со нешто вакво да ја носиш Spoiler ако сакаш грбот да ти биде гол. Сепак мислам дека поголема е веројатноста да најдеш такво фустанче со гол грб отколку блузиче, од причина што отворот оди речиси до задникот, па се губи симетријата ако е блуза, барем јас така мислам Или можеш да купиш вакво обично фустанче и да го скратиш и да го направиш блуза, така полесно ќе најдеш
Па така и имав намера да ти кажам,со овие да го носам! Арно ти текна за фстанче,ќе најдам бар туника или нешто така! Бреј,ама сум глупа значи!
Вакво некое комплетче, од прслукот надолу да има материјалче ... Не сум шетала да видам каде, како, што, па ако некој видел нека каже
Маја јас имам видено убави комплети во Тинексот во Ѓорче горе А пред некој ден бев и со другарка да бара вакво нешто и на зелен пазар
Лилит да не снимиш реклама за пилингов твој со блузава Вака нешто сукња има шанси да најдам во Скопје ? Било кој од двата модела?
Каде и за колку има во Скопје било кој од овие фустанчиња, прилично итно ми треба за Нова Година планирам да носам нешто вакво? Сеуште не сум искочила да побарам, па пред да барам да ми даде некоја насока ако знае некој Spoiler Најмногу сакам ваков ама без шљокици и 300 светлуцави ствари на него туку скрос обичен Да биде тесен ама не волку Или некој сличен ваков да биде црн или црно бел, да не биде долг и да биде отворен напред да не е ролка Шехерезад
За овие сакам да прашам Претходните ми беа којзнае од каде, ми служеа супер година дена, ако не и више, ама сега веќе не се употребливи. Ми требаат нови, за еден фустан. Кај да најдам по солидна ценичка, да ми држат убаво?